Напередодні чергового випуску тревел-шоу "Дома краще!", ведучий розповів чим вразила його Вінниця. Другий сезон проєкту "Орел та решка" де розповідатимуть про українські міста покажуть 23 жовтня

Євген Синельников поділився враженнями для місцевих ЗМІ:

"Якщо порівнювати з українськими містами, Вінниця - доглянута. Зрозуміло, що не в ідеалі. Є речі, які потребують доопрацювання. Все, що зроблене, воно у гарному стані, за цим слідкують. Місто складається з сотень деталей, які роблять повну картину. Зрозуміло, що Вінниці важко конкурувати з українськими мегаполісами. Одесою, Харковом, Києвом. Але Вінниця така цяця, за якою доглядають, піклуються тут за неї. І це дуже прикольно!"

За словами Євгена, Вінниця просто унікальна.

"От були біля Вежі, дивишся, абсолютно європейська площа. Сучасного, невеликого, але європейського населеного пункту. От бульвар на Космонавтів. Спочатку реагуєш на "совкові" будинки по бокам. Та коли спускаєшся нижче бачиш - будується нове приміщення, скоро воно здається в експлуатацію і тут буде ще крутіше."

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Євген каже, що Вінниця - живе місто, бо, наприклад Манхеттен, вже не змінюється, і в цьому відомий ведучий і режисер бачить родзинку, та невтомлюється повторювати, що вдома - краще".

Як повідомляв Знай.ua, популярна ведуча "Орла і Решки" приголомшила мережу незвичайним образом.

Нагадаємо, Знай.ua передавав, що Аліну Астровську атакували у найсуворішій країні світу.

Крім того, Знай.ua писав про те, як Регіна Тодоренко показала миле фото і пообіцяла шанувальникам заморський подарунок.