Вінницький гурт "Пан Карпо" отримав чотири "так" на Х-факторі і потрапив на наступну сходинку конкурсу. Гурт, на чолі з солістом, калинівчанином Дмитром Кошельником, заспівав веселу пісню "Пес десь". Хлопці отримали чотири «Так» від жюрі, у складі якого Ольга Полякова, Настя Каменських, Алессандро Сафіна та Андрій Данилко.

Стосовно виступу земляків Ольга Полякова висловилась емоційно:

"Хлопці – круті, смішні, прикольні, не знаю чи для Х-фактора, але я сьогодні така добра, що скажу вам "ТАК".

Свій вердикт "Пес десь" – Так!", – винесла також Настя Каменських. Чарівних суддів підтримали і чоловіча складова жюрі. Отже, гурт "Пан Карпо" потрапив до тренувального табору.

Дмитро Кошельник у минулому році брав участь у Х-факторі у складі гурту "Jazzforacat". Колективу вдалося теж отримати чотири "Так" від суддів, також "Jazzforacat" потрапив до прямих ефірів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Гурт "Пан Карпо" утворився півтора роки тому, попри те хлопці називають себе найдрайвовішим гуртом Поділля.

Як повідомляв Знай.ua, Катерина Кухар і Потап вразили зворушливим дуетом на Танцях з зірками

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що зоряні красені з нового "Людини-павука" повідомили вибухову новину

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що Полякова засвітила нескінченні ніжки у ванній.