У Вінниці у суботу, 12 жовтня, буде тепла, без опадів погода, яка подарує вінничанам не надто сонячний, зате спокійний день. Повітря прогріється до +17 градусів. Теплий вітер з півдня рухатиме повітряні маси зі швидкістю 2-4 м/сек, а після обіду з 12:00 дня незначно змінить напрямок на південно-західний та посилиться до 5 м/сек.

Вологість повітря до 80% зранку принесе ранковий туман, тож слід пам'ятати про безпеку на дорозі. Синоптики прогнозують понижений атмосферний тиск, 740 мм рт ст, який може погано відбитися на самопочутті людей, у яких підвищена метеочутливість та хворим на гіпертонічну хворобу.

Сонце розбудило вінничан о 7:20 ранку, подарувавши ще один осінній день. Захід сонця буде о 18:24. Незважаючи на похмуру погоду, Вінницю очікує багато цікавих заходів, які допоможуть прикрасити похмурі дні. Гарного всім насторю!

Як повідомляв Знай.ua, у Вінниці відбудеться низка заходів присвячених Дню захисника та святу Покрови.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що "Таємну операцію" показали на великих екранах, чим підкорив українців нашумілий вестерн

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що антициклон принесе тепло і сонце 12 жовтня.