У Вінниці розпочнеться будівництво найбільшого заводу з виробництва спортивного спорядження від компанії HEAD International Holding GmbH.

Про це повідомили у міській раді.

"Разом з партнерами заклали капсулу – символічний "перший камінь" на місці майбутнього об’єкта. Менше півтора року пройшло від озвучення намірів до переходу у практичну площину реалізації проекту. Ми надзвичайно вдячні групі компаній HEAD за рішення інвестувати у Вінницю та за ефективну співпрацю", – зауважили у міськраді.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Відомо, що на будівництво піде три роки. Проєкт планують почати 2019 року і закінчити у 2021. Таким чином будуть створюватися близько 1000 нових робочих місць. Площа виробничих об’єктів на підприємстві становитиме близько 43 тис. кв м. Нове підприємство буде спеціалізуватися на виробництві лиж, лижних кріплень та лижних черевичок.

За даними Знай.ua, у Вінниці відбудеться низка заходів присвячених Дню захисника та святу Покрови

Як передавав Знай.ua, Український інститут національної пам'яті проводив цікаву акцію популяризації історії країни.

Крім того, Знай.ua писав про таємниці ставки "Вервольф": який сюрприз залишив Гітлер.