У Вінницькій області діти виловили у річці частину людського тіла.

Ампутовані кінцівки вільно плавають у ставку в місті Ладижин. Так на моторошну знахідку і натрапили двоє підлітків, які проводили свій час біля водойми.

Інцидент набув розголосу і у місцевій лікарні одразу пояснили ситуацію. Виявилось, що нога належала 84-річній пацієнтці, яка страждала на гангрену. Родичі жінки запевнили, що заберуть ногу і поховають її.

"Лікар сказав, зверніться в ритуальне бюро, заплатите 300 гривень, вони заберуть і утилізують", – розповіла невістка пацієнтки Ірина Кайгулова.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак люди розповідають, що за дані послуги їм нібито назвали непідйомну суму, що в подальшому і спровокувало їх вдатися до крайнощів.

У поліції до лікарів претензій не мають, тому що вони мали повне право віддати ампутовану кінцівку родичам. Сина пацієнтки покарають за забруднення річки.

Нагадаємо, що під Рівному п'яний медик переплутав частини тіла дитини: "Будемо лікувати"

Як повідомляв портал Знай.ua, Євген Комаровський попередив про спалах нового небезпечного захворювання

Також Знай.ua писав про те, що породіллі було 27 років, дитина залишилася живою