Колишньому військовому із США Крейгу Ленгу,, який воював проти бойовиків на Донбасі в якості добровольця, Вінницький апеляційний суд обрав нову міру запобіжного заходу, передає "Радіо Свобода".

За даними правоохоронців США, в 2018 році, у Флориді, Ленг жорстоко вбив двох людей. Так як він воював на Донбасі на україської стороні, адвокати американця віддавати його не хочуть. На батьківщині чоловікові загрожує смертна кара.

Крейг Ленг

Українські правоохоронці намагаються з'ясувати, чи не пов'язано перебування Ленга в Україні з його розшуком в США. Після того, як суд посадив американця під домашній арешт, прокуратура подала апеляцію, вимагаючи взяти його під варту.

Крейг Ленг

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У вівторок, 8 жовтня апеляційний суд Вінниці постановив тримати Ленга 60 діб під вартою. У той же час, адвокати не бачать необхідності тримати американця у в'язниці, адже вдома він виконував всі умови цілодобового арешту і до суду приходив вчасно. Захисники Крейга Ленга збираються звертатися до Європейського суду з прав людини.

Нагадаємо, що в Вінницькому апеляційному суді стало відомо, що американець, якого розшукує Інтерпол одружився з вінничанкою.

Як передавав Знай.uа, усміхнений Сенцов підкорив київський театр: "Спасибі, що з нами".

Крім того, Знай.uа писав про те, що Порошенка засудили за обіцяні мільйони викривачам ворогів Гонтарєвої.