У Вінницькій області розшукується чоловік, який 30 вересня пішов на риболовлю та додому не повернувся. Мешканець села Велика Стратіївка, що в Тростянецькому районі, 39-річний Роман Микуш, пішов рибалити на місцеву річку Недотіка, яка протікає через все село, та додому досі не повернувся.

У відділі комунікацій Головного управління поліції у Вінницькій області, на риболовлю чоловік пішов у білій болоновій куртці та коричневих штанях. Зріст чоловіка - 160-165 см, худорлявої статури. Має овальне лице, темні очі та короткострижене чорне волосся.

У поліції зазначають, що на чоловікові були чорні туфлі. Правоохоронці просять допомоги у небайдужих мешканців Вінниччини. У зверненні йдеться, що якщо комусь відома інформація, яка допоможе встановити місцеперебування розшукуваного чоловіка, прохання повідомити до поліції за телефонами (0432) 59-40-99, 59-41-55 та "102".

Як повідомляв Знай.ua, українці втратять пенсію через помилку 90-х: "під прицілом" сотні тисяч земляків.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що на Франківщині масово зникають діти.

Сайт Знай.ua оприлюдинв інформацію про те, що у Києві шукають красуню в червоному пальто.