У Вінницьких дитячих садочках та лікарнях стало тепло, міськрада повідомляє про початок опалювального сезону в дошкільних та шкільних закладах. Згідно поданих заявок тепло подали до 41 садочка, та у 4 лікарні, зазначають у міськвиконкомі.

"Протягом останніх років дошкільні та шкільні заклади, а також медичні установи обласного центру забезпечуються теплом дещо раніше від офіційного початку опалювального сезону. Цей рік не став винятком. Через похолодання подача тепла вже розпочалася" - зазначають у міській раді. Чиновники зазначии, що розпочати опалювальний сезон раніше стало можливим завдяки завчасно проведеній підготовці підприємств житлово-комунальної сфери до зими та комплексній перевірці стану тепломереж та заповнення систем водою, що для Вінниці є вже традиційною практикою.

У повідомленні йдеться, що попередні перевірки дають змогу виявити проблемні питання та вирішити їх до початку похолоданння.

Попри те, у підприємстві "Вінницяміськтеплоенерго" зазначають, що сума боргів вінничан складає 95 млн гривень. Заборгованість виникла впродовж кількох років, зазначено, що дехто зі споживачів не сплачує по 5-10 років поспіль.

Як повідомляв Знай.ua, вінничанам пообіцяли ввімкнути опалення, але є нюанс.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що нові тарифи на тепло приголомшили киян.

Сайт Знай.ua оприлюдинв інформацію про те, що сотні жителів Франківська можуть залишитися без опалення, і це не жарт.