Погода 9 жовтня у Вінниці буде хмарною впродовж всього дня. У повітрі відчуваються заморозки до -5°C. Зранку плюсова температура, +6 °C, не принесе бажаного тепла, через пориви вітру, який переміщує повітряні маси з півдня, при шВидкості 5-6 м за секунду та високій вологості, близько 70% у повітрі, буде здаватися на кілька градусів прохолодніше. Тому теплий одяг буде дуже доречним.

Досить низький атмосферний тиск 735 мм рт ст, може даватися взнаки людям, які страждають метеочутливістю та стати випробуванням для серцево-судинної системи.

Хмари не зникнуть з неба над Вінницею протягом дня. А температура повітря підніметься до +14 лише по обіді близько 15:00 години.

В середині дня вітер змінить напрямок на південно-західний та послабшає, до 2,5 м/с. Також прорветься небо, ближче до вечора подарувавши трішки тепла місту на Південному Бузі.

Сонце розбудило вінничан о 7:16, а заховається за обрій о 18:30. День стає дедалі коротшим, та наближає нас до настання холодів. Тож, бережіть себе і гарного дня!

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

За даними Знай.ua, в Україні стане тепліше, але не скрізь.

Як передавав Знай.ua, яке сьогодні свято - історія і традиції

Крім того, Знай.ua писав про те, синоптик повідомила про відступ нічних заморозків, кому пощастить