У Вінниці провели у останню путь колишніх військових льотчиків, які загинули у авіакатастрофі 4 жовтня. У пресслужбі Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомили, що Вінниця поховала двох льотчиків, які трагічно загинули у катастрофі Ан-12, неподалік Львова.

За двох вінничан - борт-техніка Ігоря Заводюка, та командира екіпажу, Віталія Степаненка, запалили свічки пам'яті рідні, близькі та військовослужбовці. Адже загиблі обидва проходили службу у місцевій бригаді транспортної авіації.

Вшанувати пам’ять пілотів, та віддати честь прийшли рідні та знайомі, військовослужбовці штабу Командування Повітряних Сил, бригади транспортної авіації.

Нагадаємо, 4 жовтня зранку неподалік Львова, військовий літак, який прямував з міста Віго чартерним рейсом, втратив керування та розбився. Перед катастрофою, екіпаж літака просив екстренну посадку у Львівському аеропорту, але несподівано зник з радарів. Аварійне приземлення відбулося поблизу цвинтаря села Сокільники.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За даними Знай.ua, у поліції Львівської області провели брифінг щодо обставин падіння літака АН-12.

Як передавав Знай.ua, глава держави України Володимир Зеленський звернувся до президенту Франції з проханням продовжувати пошуки членів екіпажу буксира Bourbon Rhode

Крім того, Знай.ua писав про те, що у Львові переповнена маршрутка "роззулась" посеред дороги.