У Вінниці відбудеться низка заходів присвячених Дню захисника та святу Покрови. Вінничани запрошують українців відвідати традиційний патріотичний фестиваль "Вінниця - столиця УНР". Цей фестиваль проводитиметься вже вчетверте. На ньому збираються понад сто п'ятдесят реконструкторів. Відтворюватимуть події столітньої давнини 12-13 жовтня 2019 року на набережній Південного Бугу.

Вінничани підготували для гостей міста покрокову інструкцію, з мапами доріг, цінами квитків на автобус та потяг, а також зазначили, що у місті функціонує безліч готелів, хостелів та оренди квартир.

Організатори зазначили, що на фестивалі реконструктори відтворюють події Української революції 1917-1921 років із застосуванням зброї та амуніції тих часів. Гості матимуть змогу заглянути за браму часу та побачити історичні події на власні очі. Також буде працювати фотозона, де всі охочі зможуть зробити пам'ятні фото зі зброєю українського війська.

Також Вінничина запрошує відвідати знакові місця - ставку "Вервульф", на якій нещодавно було виявлено додаткові бункери фюрера, а також місце народження знаменитого "Щедрика" у Тульчині, де функціонує музей Леонтовича.

Як повідомляв Знай.ua, 14 жовтня православні святкуватимуть Покрову Пресвятої богородиці.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав таємниці ставки "Вервольф": який сюрприз залишив Гітлер

Сайт Знай.ua оприлюдинв інформацію про те, що американці розмістили в мережі сторічні знімки України.