Обурені батьки звернулися за допомогою до Департаменту освіти у Вінницьку мерію, і вимагають безкоштовну групу продовженого дня.

Звернення батьки подали до заступниці мера Галини Якубович:

"Добрий день, шановна Галина Анатоліївна. Звертаюся до Вас від імені батьків 1 А класу сш 19. На зборах батьки першокласників звернулися до дирекції школи створити групу продовженого дня, так як немає з ким залишати дітей. Їм відповів директор, що створити безкоштовну групу немає можливості, тільки платну за 1600 гривень в годину. Чим дуже обурив батьків. При мінімальній зарплаті і 1600 гривень, вибачте, - це що за тариф? Як здирали гроші так і продовжують. Що в сш 11, 22 що в в 19. Здаємо гроші на школу по 40 гривень і нічого не видно. Допоможіть батькам. Приїдьте в школу подивіться. Ні, будемо звертатися до Зеленського!"

У відповідь на заяву батьків Галина Якубович написала, що на законодавчому рівні існує можливість утримання однієї буджетної групи продовженого дня для 30 учнів початкової школи у ЗОШ № 19. Міський буджет допомагає лише тим, хто насправді цього потребує, маючи на увазі пільгові верстви населення, малозабезпечені та діти -сироти, діти учасників АТО/ООС. "Тому, подібні заяви батьків не правомірні."

Нагадаємо Знай.ua повідомляв, що тарілки з гидотою для школярів показали усій Одесі.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як передавав Знай.ua, Зеленський всерйоз взявся за рівноправність дітей: в школах введуть інклюзивне навчання.

Крім того, Знай.ua писав про те, що міністр освіти Новосад влаштувала вчителям жорстку ревізію в Харкові.