У Вінниці розпочалося будівництво нового торгового центру на місці колишнього ринку "Київський". Загальна площа торгового центру буде перевищувати 3,5 тисячі квадратних метрів, зазначено на інформаційному стенді біля будови.

Зацікавлені мешканці завітали до будівельного майданчика та розповіли у фейсбуці про те, що дізналися. Вінничанин Сергій Бей, який виклав світлини у групі "Дизайн міського середовища Вінниці" написав:

"Ну нарешті-то, це сталося! По вулиці Київській на місці Київського ринку, між продовольчими магазинами "АТБ" і "Домашній маркет" і "Ковбаскофф", і в 250 метрах від торгового цента "Гаманець" закладається нова будівля з назвою "Торговий центр". Це якраз те, чого так не вистачає місту! Найближчий продуктовий ринок всього в 3,5 км від цього місця. Зате тепер все місто буде їздити сюди за покупками ... Доведеться вести нову лінію трамвая!"

Звісно, зрозумілий іронічний тон мешканця міста, проте, враховуючи вартість оренди та кількість нових торгових точок, будова, імовірно доцільна, оскільки мешканці звикли купувати товари в тих місцях.

За даними Знай.ua, під Дніпром замінували ТЦ, блискавична евакуація.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як передавав Знай.ua, розкрито таємні подробиці візиту топ-красеня Голлівуду в Одесу

Крім того, Знай.ua писав про те, що у Тульчині, що на Вінниччині, працівників магазину "ФОРА", одразу після відкриття торгової зали, терміново госпіталізували.