На Вінниччині застілля закінчилося стріляниною. Як повідомляють правоохоронці, у селі Корделівка Калинівського району після застілля друзів, чоловіки вчинили бійку, після чого взяли свого знайомого в заручники та тримали у гаражі.

Пресслужба поліції у Вінницькій області повідомляє, що шестеро чоловіків відпочивали у будинку свого місцевого приятеля. Після конфлікту, який спалахнув, один з гостей дістав зброю та обстріляв автомобіль іншого гостя.

Після стрілянини він кинувся до іншого товариша та став його бити. Після чого удвох з ще одним "другом" скрутили і взяли чоловіка у заручники. Погрожуючи розправою потерпілого запхали до гаражу і тримали його там до прибуття поліції.

Доки тривали вищеописані події, троє "гостей" втекли та повідомили про події відпочинку до органів правопорядку.

Коли правоохоронці прибули на місце скоєння злочину, вони змогли звільнити заручника та госпіталізувати його, зафіксувавши закриту черепно-мозкову травму, забоїи та переломами кінцівок, до місцевої лікарні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У ході слідчо-оперативних дій, було виявлено майже три десятки стріляних гільз різного калібру та каннабіс. Чоловіків які тримали третього в заручниках затримано та проводиться розслідування, у ході якого встановлюється місцеперебування інших причетних до осіб.

За даними Знай.ua, озвірілий неадекват влаштував дніпрянам пекельну ніч.

Як передавав Знай.ua, у Харкові неадекват схопився за ніж на очах у малюка.

Крім того, Знай.ua писав про те, що перестрілка забрала життя людей, злочинця не знайшли.