У понеділок, 7 жовтня у яблуневому краї буде холодна, із заморозками у повітрі, погода. Метеорологи заявили, що температура не прогріється вище +3 +5. Зранку спостерігатиметься ясна сонячна погода, проте ближче до середини дня, небо встелять хмари. Вони триматимуться до самого вечора, аж тоді ненадовго розійдуться, подарувавши Вінниці кілька сонячних хвилин.

Висока вологість повітря, вище середньої - 60-70%, додаватиме прохолоди відчуттям. Тому вінничанам варто подумати про теплий одяг, щоб почуватися комфортно. Похолодання викликає ослаблення імунітету, тому варто потурбуватися про підтримку захисних сил організму.

Вітер, не буде занадто сильним, і дутиме у північно-східному напрямку зі швидкістю 2-3 м/с.

Вдень холодні обійми послабшають, повітря стане теплішим, показавши на термометрі +6, попри те, вінничани цього особливо не відчують. Хіба що аж увечері, коли сонечко проб'ється через хмари, подарувавши кілька призахідних променів місту на Південному Бузі.

Зранку, сонце з'явилося на небосхилі о 7:13, попрощається з вінничанами о 18:34.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За даними Знай.ua, сніжна осінь зіб'є українців з пантелику

Як передавав Знай.ua, що буде з гривнею та чи варто українцям скуповувати іноземну валюту

Крім того, Знай.ua писав про те, що Україна порине в справжню зиму.