У Бершаді почався третій поспіль навчальний сезон в Університеті третього віку. Перші пари з "Правознавства" на яких розповідають яким чином отримати субсидії у держави, а також підійматимуться питання пенсійного забезпечення, та інші юридичні аспекти, які хвилюють та торкаються саме людей похилого віку.

В Університеті навчання направлено на персональний розвиток, соціальну адаптацію та збереження активної життєвої позиції людей поважного віку.

На заняття завтали представники управлінці Бершадської районної ради, щоб привітати та побажати успіхів у здобутті цікавої інформації. Поміж те, представники райради вручили подарунка до Міжнародного дня людей похилого віку.

Окрім правознавства, охочі можуть відвідати факультети з Краєзнавства, Мистецтва та Комп’ютерних технологій.

Вінничанка Лариса, у захваті від ідеї, вона коментує:

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
"Дуже гарна ідея. А чому такі навчання не проводяться у Вінниці? Люди похилого віку потребують зайнятості свого тепер вже вільного часу і спілкування, якого так не хватає їм."