ІІ Форуму регіонів України та республіки Білорусь, який розпочався 3 жовтня у Житомирі, відвідає вінницький голова обладміністрації, Скальський. У ході поїздки голова ОДА планує підняти низку пріоритетних для області питань перед вищим керівництвом держави. Під час форуму Скальський матиме змогу поспілккуватися з Зеленським та Лукашенко.

Разом з очільником області на форум поїхав директор департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Володимир Мережко. У департаменті розповідають:

"Метою заходу є представлення економічного потенціалу регіонів України та Білорусі, а також розвиток нових ініціатив і форм економічного, інвестиційного, науково-технічного і культурного співробітництва на міжрегіональному рівні".

За словами Скальського, це економічний форум, де він мав намір підняти важливіпитання перед вищим керівництвом держави.

У ході форуму глава області обговорив з главою Вітебського обласного виконавчого комітету Республіки Білорусь, Миколою Шерстневим, укладення угоди між Вінницькою ОДА та Вітебським обласним виконкомом щодо торговельно-економічного та науково-технічного розвитку та співпраці. Вже були визначені шляхи реалізації даної угоди, які направлені на розвиток життєдіяльності регіону.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За даними Знай.ua, Зеленський особисто зустрів Лукашенка в аеропорту з хлібом-сіллю.

Як передавав Знай.ua, Зеленський зустрівся із Лукашенком на форумі України та Білорусі.

Крім того, Знай.ua писав про те, що Одеса відкриє "портал" у космос.