Вчора ввечері у селі Нечуївка Ямпільського району сталася жахлива пожежа у результаті чого дворічний хлопчик отримав 90% опіків всього тіла. У головному управлінні ДСНС України у Вінницькій області повідомляють:

"2 жовтня в с. під час загоряння господарчої будівлі на території одного із приватних домогосподарств 90 % опіків тіла отримав дворічний хлопчик. За попередніми даними, малюк грався зі своїм 4-річним братом на горищі, де і сталося загоряння."

Коли прибула команда рятувальників, все горище в будинку було охоплене вогнем. За словами рятувальників, ще до приїзду команди ДСНС, дитину з вогню дістала мати, проте було запізно. Хлопчика було госпіталізовано до Ямпільської центральної районної лікарні, та на жаль, сьогодні о 9:30 хлопчик помер.

Служба з надзвичайних ситуацій звертається до вінничан:

"Шановні батьки! Навчайте дітей правил безпеки життєдіяльності. Давайте їм чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації. Пам’ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від вас самих!"

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

За інформацією Знай.ua, гуртожиток під Харковом злетів у повітря, людей виносили на руках.

На сайті Знай.ua писали, що бомбардувальник Другої світової поховав живцем десятки людей.

Крім того, Знай.ua писав про те, що будинок пенсіонерки згорів до тла на Харківщині, "хотіла зігрітись".