Погода 3 жовтня приготувала для вінничан неочікуваний сюрприз. Ясний теплий ранок, у який увійде Вінниця цього дня, з температурою повітря +15, плавно поступиться місцем хмарам на небі, які не обіцятимуть нічого приємного.

Попри те, що температура повітря вдень досягне шалених літніх показників +23, ближче до вечора розпочнеться справжня осіння злива з грозою. Тому, тим мешканцям міста, які від ранку до вечора не планують завітати додому, краще потурбуватися про парасольки, як би дивно це не виглядало.

Сильний дощ "підігріватиме" південний вітер до 5 м/с, який до вечора практично зникне і поступово змінить напрямок руху на західний та північно-західний.

Після заходу сонця температура повітря знизиться до +13. Атмосферний тиск впродовж дня буде досить низьким - до 732 мм рт ст., що може загрожувати метеочутливим людям головним болем, посиленням болей при артриті та зміною артеріального тиску. Тож, потурбуйтесь про себе і не впадайте в осінню депресію.

Незважаючи на зміни в погоді і настрої, сонце 3 жовтня прокинулось о 7:07, а "заспіває колискову" для мешканців Вінниці о 18:42.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як уже писав Знай.ua, синоптики обіцяють дощову активність в Україні на кінець тижня.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що стихія обрушить гнів на Україну.

Портал Знай.ua повідомляв, що у цей день вшановується святий мученик Євстафій, сьогодні визначали якою буде погода взимку.