Бійка двох жінок-депутаток сталася два роки тому, після чого обидві жінки звернулися до лікарів. Проте справу було відкрито проти Анни Давиденко. За "Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності" суд виніс вирок у вигляді штрафу.

За словами судді, з огляду невелику тяжкість злочину, та врахувавши особу звинуваченої, раніше не судима та виховує малолітню дитину, суд призначає їй покарання у вигляді штрафу у розмірі 1700 грн.

На своїй сторінці в фейсбук, Анна Давиденко написала, що "тепер я нормальний український опозиційний політик. Маю повне право шукати політичний притулок. Ви думаєте я сиджу тепер і вибираю країну? Але ж ні. Сиджу і думаю, де бити "хрести" і "золоті куполи".

За інформацією Знай.ua, проти підозрюваного у справі Гандзюк відкрили ще одне кримінальне виробництво.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На сайті Знай.ua писали, що кияни почали перестрілку через "прокляте" будівництво.

Крім того, Знай.ua писав про те, що Богдан влаштував запеклу бійку із депутатом Порошенка.