Вадим Кудіяров, депутат Вінницької міськради обласного осередку "Батьківщина" написав заяву про вихід з партії. Як повідомляє Вінниця.info, Кудіяров, разом з усім керівним складом обласного молодіжного осередку прийняв важливе рішення:

"Прийняв для себе не просте, але виважене рішення вийти з ВО Батьківщина. Дане рішення пов’язане зі складною ситуацією у Вінницькому партійному осередку, а саме:

- системним порушенням статуту партії місцевим керівництвом;

- відсутністю прозорості у діях обласного керівництва партії;

- недопущенням членів Вінницької ГО "Батьківщина молода" до партійних заходів;

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

- відсутністю підтримки заходів Вінницької ГО "Батьківщина молода";

- відсутністю соціального ліфту для молоді партії;

- недотриманням домовленостей обласним партійним керівництвом з членами партії та людьми, які працювали у виборчих компаніях;

- існуванням міської партійної мережі тільки на папері;

- відсутністю дій та заходів керівництва партії на зміцнення та підняття рейтингу ВО "Батьківщина" на Вінниччині".

За словами депутата, "Батьківщина молода" зробила великий внесок для розвитку молодіжної політики в Україні.

Кудіяров зазначає: "Є певні обставини, які не дозволяють нашій Вінницькій команді далі продовжувати свій шлях у цій організації. Тому, ми прийняли рішення, усім обласним керівним складом молодіжки вийти з партії ВО "Батьківщина".

Як уже писав Знай.ua, Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина" під час ефіру "Свободи слова" з Савіком Шустером сказала, що підтримує Володимира Зеленського.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що Приходько відверто розказала, чому більше не хоче мати справу з депутатами.

Портал Знай.ua писав, що опубліковано рейтинг найбагатших людей України.