Вінничанин одружився зі своєю двоюрідною бабусею, за якою потрібен догляд. Жінці 81 рік і вона має І групу інвалідності. Довідку про шлюб, молодий хлопець щороку приносить до військкомату, як привід не призиватися до лав ЗСУ.

Військовий комісар Вінницького військового об'єднаного комісаріату, Олександр Данилюк, розповів, що за законом хлопець має повне право відтермінування до 27 років, допоки не мине призовний вік.

"Потім, коли переведемо Кондратюка у статус військовозобов'язаних, то у випадку мобілізації він має йти служити. Проте, знову ж таки, матиме право відмовитись, бо доглядає жінку. Однак рано чи пізно він таки захоче одружитися на дівчині свого віку", - додав комісар.

Як повідомляв Знай.ua під Вінницею ветерану АТО відмовилися продавати квиток.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що на території однієї з вінницьких військових частин, у результаті ДТП, загинув військовослужбовець.

Портал Знай.ua повідомляв про те, що під Дніпром бидло-маршрутник відмовився везти ветерана АТО.