Вінницькі журналісти вирішили додати "зірковості" своїм політикам та провели цікавий тест. Відомо, що додаток "Gradient" дає можливість порівняти риси обличчя користувачів із рисами відомих особистостей. вінницькі журналісти вирішили скористатися цим, щоб визначити хто ж є хто на вінницькому політичному помості.

З'ясувалося, що губернатор Скальський, ніхто інший, як "двійник" британського актора Бена Кінґслі, який у 1982 році отримав "Оскара" за роль у картині Річарда Аттенборо "Ганді".

Джеральд Батлер, шотландський актор з "300 спартанців", "Рок-н-рольщик", "Привид Опери" та інших, може "зіграти" ще й роль голови Вінницької облради Анатолія Олійника.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лідерка "Батьківщини" Людмила Щербаківська виявилась Камерон Діаз вінницької політики.

Відомим депутатом від "Опоблоку" у Вінницькій обласній раді став Юрій Яремчук, "Gradient" вважає, що Яремчук – майже брат-близнюк одного з найвідоміших американських акторів Аль Пачіно.

А "Джекі Чаном" вінницького політикуму став Андрій Ковальов, який обстоює тему питної води у Вінниці та чистих річок у облраді.

Як повідомляв Знай.ua, Кароль перетворилася на Барбі і показала сідниці.

На сайті Знай.ua писали, що принц Вільям і Кейт Міддлтон остудили почуття.

Крім того, Знай.ua писав про те, кого обирають в помічники "слуги народу".