Як то кажуть, чим багаті, ... такий фест і проведемо. Неподалік Вінниці, у селищі Тиврів, провели фестиваль картоплі "Картопляфест". Місцеві майстрині показали на що здатні, готуючи вишукані страви, в боротьбі за звання найсмачнішої.

"Картопляфест" проходив на головному майдані селища. Тут пропонували не лише страви, але й різновиди сортів бараболі, а на додачу цілительські властивості такого звичного на українському столі продукту.

У ході фестивалю також було проведено акцію під тематиічною назвою "П'ять картоплин" у якій брали участь усі бажаючі. Зібрані продовольчі товари передадуть малозабезпеченим родинам, одиноким людям похилого віку та дітям сиротам. Окремо зібрали допомогу для бійців на передову.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua Львів перетворився на Ріо-де-Жанейро.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що ціни на картоплю в Україні можуть стати захмарними.

Портал Знай.ua повідомляв про те, що Київ "обложили" гламурні бабусі і дідусі-хіпстери.