Нещодавно Вінницька міська рада здала в експлуатацію нове помешкання. Як повідомляють, житловий об’єкт побудований за програмою "Муніципальне житло Вінницької міської об’єднаної територіальної громади" було запущено по вулиці Запорожця.

Щасливчики, які придбали 59 квартир, 26 вересня отримали ключі від своїх нових осель.

На офіційній сторінці у Фейсбук, Вінницька міськрада пише:

"Житловий об’єкт на вул. П. Запорожця, 4 складається з двох пускових комплексів. Це 10-поверхові цегляні житлові будинки на 183 квартири. Будівництво об’єкту розпочато в липні 2016 року. Минулого року введено в експлуатацію перший пусковий комплекс, наразі готовий до експлуатації вже другий".

Новобуд, введений в експлуатацію, є проектом програми "Муніципальне житло Вінницької міської об’єднаної територіальної громади", яка реалізується з 2009 року. За час дії проекту було здано у експлуатацію 8 житлових будинків. Наступним житловим об’єктом планують запустити житловий будинок по вулиці Маяковського.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За інформацією Знай.ua, антикорупційна комісія "проїхалася" по заступникам Кличка.

На сайті Знай.ua писали, що новий "бзік" Кличка залишить киян без даху над головою.

Крім того, Знай.ua писав про те, що рієлтори деруть зі студентів шалені гроші, названо ціни.