У фіналі наймасштабнішого б'юті-чемпіонату країни Спілки Професіоналів України в індустрії краси здобула Олена Росошенко, яка мешкає у місті Гайсин Вінницької області.

Конкурс проходив 9–20 вересня у рамках міжнародної виставки індустрії краси у Києві.

У чемпіонаті брали участь майстри естетики та краси з усієї країни. Вони змагалися у декількох категоріях: перукарське мистецтво, нігтьова естетика, макіяж та моделювання брів.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
"Я йшла до цієї перемоги морально понад п’ять років та фізично готувалася півроку. Брала участь у двох номінаціях. Перша — зачіска на довгому волоссі ОМС, 1–2 види, час виконання — 25 хвилин. Посіла третє місце. Та друга номінація — “Стильний хвіст”. Посіла там перше місце",- зізнається 29-річна фіналістка.

Цього року на б’юті-чемпіонаті України Спілки Професіоналів України взяла участь рекордна кількість майстрів: за перемогу змагалися 524 учасника.