14 вересня у Вінниці пройшов фестиваль для людей із цукровим діабетом "DiabetFest 2019 Vinnytsia". Організовував фестиваль журнал "СахарОк", спонсосорами були діабетичні компанії та фармакомпанії, увесь цей захід проходив у ВОМЦ "КВАДРАТ".

Цей проект вже набув міжнародного статусу, оскільки на фестиваль приїхали не лише жителі Украни, а й мешканці інших країн. Такого формату, як "DiabetFest" в Україні ще не було. В учасників фестивалю була можливість послухати лекції фахівців з інших країн, відвідати навчальні майсетр-класи, взяти участь в розіграшах та поринути в здорову, веселу і цікаву атмосферу.

На Фестивалі також можна було безоплатно перевіритись на:

  • рівень глікованого гемоглобіну (СІНЕВО);
  • рівень цукру в крові (МедіКо);
  • рівень артеріального тиску (МедіКо);
  • зір (Подільський Центр Зору; Медичний Центр «Офтальмологічна клініка професора Сергієнка»);
  • отримати консультацію подолога і пройти огляд (Асоціація подологів України)

Діабетичні та фармкомпанії розповіли про нові методи та нові відкриття в сфері лікування діабету. Для дітей хворих на діабет була передбачена навчально-розважальна програма та запрошені аніматори.

Фестиваль став платформою для хворих людей та їх рідних, щоб дізнатися більше про лікування, профілактику діабету, а також познайомитись з новими та цікавими людьми.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сам фестиваль пройшов в легкій та невимушеній атмосфері, відвідувачі залишились задоволені та натхненні після відвідин заходу.

Нагадаємо, третій фестиваль "Київський тиждень критики": номінанти "Кіноколо" і програма Нового Голлівуду

Як повідомляв раніше Знай.ua, яскравий жовтень у Дніпрі: афіша найдрайвовiших концертів у розпал осені

Також Знай.ua писав про те, що "Охрана, отмєна": вінницьких веганів почастували хітом "Jerry Heil", - смачні кадри екофестивалю