Експортоване з Польщі куряче філе містить сальмонелу, повідомляє Держпродспоживслужба у Вінницькій області.

За інформацією з управління, Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів попереджає про те, що у охолодженому філе птиці, яке постачалося з сусілдньої Польщі, при дослідженнях було виявлено сальмонели. Зазначено, що виробник - CEDROBS.A.№PL 14023901 WE.

Відомство зауважило, що оператори на ринку м'ясної продукції попереджені про необхідність видалення з обігу переліченої продукції. Відповідно, до вимог закону України "Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин" та "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", мережам магазинів та ринків необхідно вжити заходів для знезараження.

Як уже писав Знай.ua, на Львівщині після святкування весілля у відомому ресторані декілька людей потрапили на лікарняні ліжка з діагнозом "сальмонельоз".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що в Одесі переповнені всі лікарні, через отруєння шаурмою.

Портал Знай.ua повідомляв про те, що на поминах люди мало не зустрілися з покійним.