Минулого року, а саме 26 липня, поблизу будинку по вулиці Келецькій між водієм автомобіля і велосипедистом виникла сварка, в результаті водій авто загинув.

Згідно версії слідства, смерть настала внаслідок важких тілесних ушкоджень, спричинених ударом Сергія Карпішена.

Юрист та свідок події Вадим Попов повідомив, що слідчий опитав лише п'ятьох з близько сорока. І усі вони свідчили проти Сергія. На думку юриста, слідство не до кінця розібралося у справі і "шиє" підозрюваному статті, які не відповідають дійсності.

Сусіди померлого характеризують його, як скандальну особу, він неодноразово вступав у бійки. Сергія відгукуються як про доброзичливого та ввічливого студента та музиканта.

Суд виніс ухвалу про скасування клопотання слідчого про тримання підозрюваного під вартою. Також застосувати до Сергія Карпішена запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на 2 місяці.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

“Мені важко все коментувати, на мене напав чоловік, коли я гуляв з дівчиною, суперечка розпочалась просто ні з чого, тай суперечкою це важко назвати. Насправді на нас почали агресивно нападати. Все, що я міг зробити, це захистити себе та свою дівчину, я не хотів прикладати силу, усього лиш намагався уникнути конфлікту.”

Як повідомляв Знай.ua, молодий водій збив велосипедиста на шаленій швидкості.

Також Знай.ua розповідав, що у Мелітополі озвірілий чоловік розправився з дружиною

Нагадаємо, Знай.ua писав про те, як у Харкові трактор перетворив швидку на консервну банку.