Місцеве кафе “Юність” постачало готові обіді у термосах до школи в Козятині де сталося масове отруєння школярів.

Як стало відомо, завтра, 20 вересня, школа відновить роботу. Чого не скажеш про кафе "Юність", на час перевірки, і з’ясування обставин заклад не працюватиме.

Власник кафе-їдальні буде притягнений до адмінвідповідальності.

У Вінницькому обласному управління Держпродспоживслужби розповіли:

"Перше, що кинулося в очі — це бруд в приміщенні. Повсюди столовий та кухонний посуд, який був вкритий шаром жиру. Частина його деформована. Та найбільше шокувало нашестя тарганів. Вони вільно собі бігали по кухонному обладнанню та харчових продуктах. В харчоблоці не було засобів для дезінфекції".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами представниці Держпродспоживслужби, проби на збудників кишкової інфекції та патогенний стафілокок взято у персоналу закладу, також досліджують воду та куряче філе.

Школу також перевірили, чиновниця говорить:

"В школі хороші умови для харчування дітей. Влітку там зробили ремонт. Є холодне та гаряче водопостачання, каналізація. Є де мити та зберігати посуд. Працює двоє працівників".

Як повідомляв Знай.ua, що 17 дітей під крапельницями: масове отруєння школярів приголомшило Одесу

Також Знай.ua розповідав, у селищі Борова Харківської області одинадцять місцевих мешканців стали жертвами харчового отруєння

Нагадаємо, Знай.ua писав про те, що вінницький комунальник злив нечистоти в Південний Буг