У Вінниці відбулась презентація шкільного харчування від Євгена Клопотенко. Як правильно приготувати корисні й смачні страви для дітей прийшли представники різних шкіл та дитячих садків.

Власник приватної школи "Дельфін", Андрій Піжевський, розповів, що вони вже давно готують у пароконвектоматах. А рецепти Клопотенко надихнули повністю змінити дитяче харчування.

“Тепер діти обирають страву, яка більше до душі. Ми пропонуємо їм гарбузовий суп, фалафель, макарони кольору буряка та яблуко з чаєм каркаде", - каже Андрій.

Ціна за продукти виходить така сама, що й у звичайних шкільних їдальнях. Треба витратитися лише на спеціальне обладнання, яке готує на пару.

Гастрогід Олена Павлова разом зі своєю командою провела майстер-клас з приготування страв, за рецептами Клопотенко. Морквяний суп-пюре з додаванням картоплі та цибулі, салат з буряка, яблук, сирої капусти заправлений лимонним соком.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Якщо ви сумніваєтесь, що це дорого чи затратно по часу - ми прийдемо і покажемо вам, як готувати смачну і корисну їжу", - каже Олена Павлова.

Як повідомляв Знай.ua, шеф-кухар Євген Клопотенко приїхав до Франківська.

Портал Знай.ua розповідав, що одеських школярів нагодує персональний шеф-кухар

Нагадаємо, Знай.ua писав про те, що у франківській школі спалахнув гучний скандал, "нагодували обіцянками".