Уночі 17 вересня на вулиці Зодчих у Вінниці патрульні помітили автомобіль "Mercedes-Benz", який їхав з порушеннями ПДР, за кермом виявився водій під дією наркотиків.

Інспектори спробували зупинити порушника, але водій лише пришвидшив рух, повідомили у пресслужбі патрульних. Поліцейські розпочали переслідування транспортного засобу. До гонитви долучився ще однин екіпаж.

Дорогою втікач створював аварійні ситуації, та все ж транспортний засіб порушника зупинили шляхом блокування. У водія седана інспектори виявили ознаки наркотичного сп'яніння: була відсутня реакція зіниць, неприродна блідість обличчя та нечітке мовлення.

Порушник погодився пройти медичний огляд, утім відмовився від цього по прибуттю до медичного закладу.

На водія поліцейські склали чотири протоколи.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua у Миколаєві невідомі розбили скло в автомобілі "Hyundai" і поцупили з салону, в якій знаходилася велика сума грошей.

Нещодавно Знай.ua писав про те, що у Дніпрі лихач зніс огорожу і виїхав на пішохідну алею.

Також Знай.ua розповідав, що у Запоріжжі водій "під кайфом" влаштував дикий форсаж із дитиною.