У Вінницькій ОДА 17 вересня пройшла робоча нарада очільника облдержадміністрації Валерія Коровія з головами райдержадміністрацій, керівниками структурних підрозділів та профільних департаментів.

Було роз’яснено постанову Кабміну, щодо скорочення штатної чисельності райдержадміністрацій. Відтак, граничними змінами фактично зменшено кількість працівників райдержадміністрацій. Зокрема по Вінницькій області зменшення відбудеться на 1040 одиниць, а це 33, 4%. В тому числі скорочено апарат на 50% (Із 807до 404). Структурні ж підрозділи скоротять на 637 одиниць( на 27,6%).

Під час зібрання також було розглянуто стан реалізації низки пріоритетних напрямів діяльності органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, серед яких: підсумки виконання обласного бюджету за 3 квартал, реалізація на території регіону програми “Нової української школи”, актуальні питання реалізації соціальної політики та впровадження реформи галузі охорони здоров’я .

Як повідомляв Знай.ua губернатор Львівщини Мальський обрав заступника.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також Знай.ua розповідав, що в Укроборонпромі продовжують знаходити "сліди" Порошенка.

Нещодавно Знай.ua писав про те, на Вінниччині місцевий депутат попався на мерзенній схемі.