Працівники Муніципальної варти зафіксували правопорушення 16 вересня. У Вінниці інженер експлуатації мереж каналізації КП "Вінницяоблводоканал" злив каналізаційні стоки у річку Вишеньку, яка втікає у Південний Буг.

Робітник ремонтував підпірний колектор на території ГБК-5 на вул. Сабарівському шосе, 3. За даними Муніципальної варти, чоловік навмисно випустив каналізаційні стоки до Вишеньки, яка втікає в Південний Буг.

За це на посадову особу було складено протокол про адміністративну відповідальність.

Вода, одна із найважливіших компонентів для усього живого. Завдяки їй існує, життя на Землі. Для вінничан, головною водоносною артерією є р. Південний Буг. І те, що ми п’ємо з вами, не завжди якісну воду, це також є наслідками нашого неправильного поводженнями з таким цінним ресурсом. Щодо скидання у річку П.Буг, використаної води, помиїв, каналізаційних стоків, розповідалося не мало, але нажаль існує багато людей, які явно не переймаються питанням, стосовно забруднення води, та її якістю. Своїми ж руками скидають стоки, у річки. 16 вересня працівниками Муніципальної варти було зафіксоване правопорушення скоєне інженером району експлуатації мереж каналізацї КП «Вінницяоблводоканал», який під час ремонту підпірного колектору, на території ГБК -5 по вул. Сабарівське шосе, 3 умисно допустив витоки каналізаційних стоків, які потрапили до р. Вишенька, яка втікає в р. П.Буг. На посадову особу було складено протокол про адміністративну відповідальність за ст. 152 КУпАП. Вода є надто цінним та невідновним ресурсом, будьте бережливі та ставтесь до природи з повагою.

Geplaatst door Муніципальна варта м. Вінниця op Dinsdag 17 september 2019

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у одному з районів міста Львів містяни змушені користуватися брудною водою.

Також Знай.ua розповідав, що українцям встановили нову абонплату.

Нещодавно Знай.ua писав про те, що українці віддадуть останні копійки за загальнобудинкові лічильники.