Молода пара поліцейських побралися у Вінниці 15 вересня. Пресслужба патрульної поліції повідолмяє, що двоє поліцейських поєднали своє життя це Олександр Рапинець та Катерина Цілінська.

Чоловік служить у взводі №2 роти №2, дружина у взводі №2 роти №1. Познайомилося подружжя на службі, коли прийшли у лави патрульних новачками.

"Мене вразила твоя відвертість та сміливість говорити все так, як ти думаєш, хоч інколи це й призводить до синців, з якими ти приходиш після роботи. Але що б не сталося, які б випробування не приготувала нам доля, я обіцяю оберігати тебе, кохати і робити тебе щасливішою," – сказав Олександр дружині, виголошуючи обітницю.

Колеги кажуть, що Катерина – весела, прагматична, дуже енергійна й непосидюча. Олександр навпаки – спокійний, виважений, цілеспрямований. Цими рисами вони й доповнюють одне одного.

Як повідомляв Знай.ua дружину Комарова запідозрили у вагітності після фото у весільній сукні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua писав, що на Львівщині до лікарень потрапили люди з гострою кишковою інфекцією.

Також Знай.ua розповідав про те, як Павло Зібров розповів про подарунки на весілля і приватний виступ у Монте-Карло.