Після шкільного обіду діти одразу відчули себе недобре, це сталося у Козятині Вінницької області. Лікарі діагностують масове отруєння.

14 вересня в місті Козятин Вінницької області в їдальні школи №2 сталося масове отруєння. 21 людина опинилися на лікарняних ліжках.

Правоохоронці почали розслідування отруєння в школі.

У ДСНС області розповіли, що на ранок 16 вересня в інфекційному відділенні Козятинської центральної районної лікарні на лікуванні перебував 21 чоловік, з яких 16 - діти. Всі пацієнти пообідали в шкільній їдальні ЗОШ № 2 міста Козятин. Їм було поставлено попередній діагноз - гострий гастроентероколіт.

У поліції почали розслідування факту отруєння людей. На місце виїхали слідчі, які намагаються з'ясувати деталі інциденту, що стався з малолітніми.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у Вiнницi дiтей отруїли у шкiльнiй їдальнi.

Нагадаємо, Знай.ua писав, що у Козятині Bінницької області в одній із шкіл сталось масове отруєння.

Також Знай.ua розповідав, що у Запоріжжі двох дітей відсторонили від уроків.