Чоловіка, який жорстоко вбив кота на очах у дітей, ув'язнили на 5 років з іспитовим терміном, він завів собі нову жертву. Кішку викинув з вікна багатоповерхівки, а потім добив головою об асфальт за те, що та з’їла шматок ковбаси.

Шоковані сусіди одразу зателефонували у поліцію. За словами сусідів Геннадій Вєтров у той день був напідпитку. Викинув у вікно, бо з’їла ковбасу з холодильника, так чоловік пояснює свій вчинок.

За фактом жорсткого поводження із твариною в поліції відкрили кримінальне провадження і отримав 5 років в’язниці з іспитовим терміном.

Покарання надто м’яке, але добре, що справа взагалі дійшла до суду, кажуть вінницькі зоозахисники. Твердять, часто катування тварин в поліції навіть розслідувати не хочуть. Реальні ж терміни за знущання над тваринами - дійсно рідкість. Востаннє це було минулого року – 5 років в’язниці отримав прикарпатець, який зарубав двох собак. А львівські підлітки, які цієї зими викидали кошенят з 9-го поверху, відбулися лише штрафом, його заплатять батьки - 1700 гривень.

Тим часом в Геннадія Вєтрова вдома нова кішка Принцеса. Каже, завів її, бо котів дуже любить.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що в Одесі працівники Нової пошти потруїли безхатьків.

Як повідомляв Знай.ua, шкуродерка записала на відео тортури невинного цуценяти.

Також Знай.ua писав, як у Дніпрі чоловік систематично розстрілює котів.