У Вінниці у трамваях на маршруті №5 “Барське шосе – Електромережа” наразі тестують е-квитки.

У “Вінницякартсервіс” повідомили, для цього у вагонах увімкнули валідатори для “Муніципальних карток вінничанина”, якими можна оплачувати проїзд. Щоправда, наразі такі картки є тільки в тестувальників. Розраховуватися через NFC-чіп у смартфонах доки не можна.

Впровадженням е-квитка у громадському транспорті займається КП “Вінницякартсервіс”. Вчора в соцмережі вони написали:

“Запустили трамвайний маршрут №5 “Барське шосе-Електромережа” з автоматизованою системою обліку проїзду. Це потрібно, щоб протестувати його та роботу Муніципальних карт. Для цього створили фокус-групу, до якої увійшли різні категорії: пільговики, студенти, учні та вінничани без пільг. Їм видали тестові картки”

Учасники фокус-групи допоможуть КП визначити, чи правильно працюють картки та валідатори. Щоб мінімізувати збої в роботі в подальшому.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Компанія попереджає:

“Побачивши людину, яка оплачує проїзд за допомогою Муніципальної картки, не поспішайте з висновками — видача карт ще не розпочата. Очікуйте смс-повідомлення про надходження саме вашої карти у Центр обслуговування”.

Як повідомляв Знай.ua у Києві зникнуть кондуктори, вже з 1 листопада перестануть продавати паперові квитки.

Портал Знай.ua розповів, що в Одесі трамвай спалахнув на ходу.

Нагадаємо, Знай.ua писав, як дніпрянам пообіцяли мажорні маршрутки, будемо кататися як боги.