За даними загальнонаціонального дослідження "Корупція в Україні", 93 % студентів, які вчилися або вчаться стикалися з корупцією в стінах Вінницького технічного університету.

Щодо загальнонаціонального опитування: у середньому, більш ніж половина тих, хто мав справу з українськими ЗВО всіх напрямів та спеціалізацій, стикався там із проявами корупції (загалом, частка тих, хто зіштовхнувся з корупцією в Україні, приблизно однакова для всіх сфер життя).

Схоже, що корупцію у вишах частково ініціюють самі студенти. Ті, хто вступив до університету з формальних причин (отримати «корочку» чи «відкосити» від армії) значно частіше особисто стикалися з корупцією у виші, якщо порівняти з тими, хто серед мотивів вступу у виш озвучив прямо чи опосередковано пов’язані з навчанням мотиви (отримання знань за фахом, навчитися вчитися та працювати в команді, підвищити загальну ерудицію, знайти друзів та однодумців).

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що у Львівському виші прогримів скандал на всю Україну.

Як повідомляв Знай.ua, у Львівському виші гримить скандал, мерзенну схему показали всій Україні.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Знай.ua писав, що під Франківськом накрили голову митниці за хабарництво.