У неділю, 1 вересня офіцери вінницької поліції розшукали двох дітей віком 9-ти та 11-ти років, які вкотре самовільно залишили місце свого проживання.

Як інформують в обласному управлінні поліції, із "втікачами" провели профілактичну бесіду та розповіли про можливу небезпеку в подібних випадках.

Раніше, 31 серпня, близько 12.30 години до поліції з заявою про зникнення своїх малолітніх доньки та сина звернувся 47-річний мешканець обласного центру. Чоловік розповів, що 30 серпня діти не повернулись додому з прогулянки.

Телефонного зв’язку з ними не було. Протягом доби поліцейські Київського відділення поліції перевіряли місця масового скупчення людей, під’їзди та підвальні приміщення будинків, опитували громадян.

Наступного дня офіцери територіального підрозділу поліції знайшли дітей на території парку відпочинку «Бригантина». Пояснити причину свого зникнення втікачі не змогли. За їх словами, вдень вони перебували на місцевому пляжі, прогулювались вулицями обласного центру, а ночували в під’їзді однієї з багатоповерхівок в центрі міста.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Діти вже неодноразово залишали своє місце проживання. Поліцейські відносно батька дітей склали протокол про адміністративне правопорушення за невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей.

Як повідомляв Знай.ua нещодавно у Вінниці поліція перевернула місто догори дригом, в пошуках двох зниклих дітей 9 і 11 років.

Також, Знай.ua розповів, що у Львові таємниче зникли діти: батьки благають про допомогу.

Нагадаємо, Знай.ua повідомив, що 1 вересня у Запоріжжі зник хлопчик.