Працівниця каси протягом року грабувала з рахунків пенсіонерів по 500-1000 гривень. "Карала" тих, хто не вмів користуватися банкоматом.

Довірливі пенсіонери переводили в готівку гроші в касі, а шахрайці якраз це і було потрібно. Доки пенсіонери стояли біля віконця, жінка встигала провести дві банківські операції – зняти необхідну клієнтові суму і кілька сотень гривень собі. Підписи на квитанціях вона підробляла.

Викрити злодійку вдалося завдяки пильності одного постраждалого, який моментально помітив нестачу коштів на рахунку і звернувся до aдміністрaції бaнку. Пізніше до керівництва відділення почали надходити ще скарги того ж змісту.

Поліція направила квитанції про проведення бaнківських оперaцій на експертну оцінку і там було підтверджено, що підписи на них – підроблені.

Як повідомляв Знай.ua, у Дніпрі накрили небезпечну аферистку, зливала особисті дані в обмін на конверти/

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, як на Полтавщині знешкодили угрупування шахраїв, яке наживалось на фейкових продажах сільгосптехніки.

Як писав Знай.ua у Запоріжжі місцеві мешканці впіймали в магазині "SitiOpt" шахрайку і привели її у поліцейську дільницю.