На Вінниччині затримали групу ромів, яких підозрюють в пограбуванні мешканців трьох областей. Зокрема – Черкаської Київської та Вінницької. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

Ймовірно, востаннє ті обікрали пенсіонерку на Київщині. Вночі вони вдерлися до будинку жінки та погрожували їй фізичною розправою. Попри те, викрали 20 тисяч гривень і продукти. Нападників затримали.

Правоохоронці провели обшуки за місцем проживання зловмисників. Там виявили та конфіскували у них речові докази. Нині чотирьох чоловіків підозрюють у скоєнні низки пограбувань будинків на території трьох областей. Нині нападники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Працівники поліції перевіряють чоловіків на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів. Тих, хто став жертвою крадіїв чи впізнав речі, просять телефонувати 102.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що у Запоріжжі зухвалі злодії пограбували магазин вдень, виносили тільки алкоголь і сигарети.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua на Харківщині затримали двох чоловіків, які пограбували односельця.

Також Знай.ua повідомляв, що вінницька поліція виявила і затримала банду грабіжників ромської національності.