У Вінниці злодій вчинив зухвале пограбування Хрестовоздвиженського храму, у якому зберігалася важлива для християн святиня – мощі Святого Миколая. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Вінницькій області.

Як заазначається, храм, з якого було скоєно крадіжку, розташований за адресою вулиця Келецька, 59 А.

Завдяки відео з камер спостереження було встановлено, що крадіжку скоїли в період з 13:44 до 15:00 вдень 31 січня. Саме тоді було помічено зникнення мощів святого, які зберігалися у спеціальній скрині.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фото: ГУ НП

У злочині підозрюється чоловік, який прийшов до храму із наплічником, віником та великим пакетом. Він був одягнений у чорну куртку, чорну шапку і такого ж кольору джинси. Сам гіпотетичний злочинець худорлявий, високий, має коротке темне волосся і коротку бороду.

Правоохоронці сподіваються, що комусь вдасться впізнати злочинця на опублікованих кадрах.

Нагадаємо, що комісія українського уряду назвала причини пожежі в коледжі Одеси. Відомо, що ця трагедія забрала життя 16 людей, серед яких діти, викладачі та рятувальники.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві в гуртожитку одного з університетів стався спалах, з-за цього довелося евакуювати всіх студентів.

Також портал Знай.ua писав, що курйозний випадок пограбування стався у Росії в Краснодарському краї. Грабіжник-невдаха спробував спалити два магазини.