У Вінниці протягом всього дня буде стояти хмарна погода. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в четвер, 16 січня вологість повітря у Вінниці складе від 78 до 97%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -2 до -1 градусів. Також синоптики попереджають про погіршення видимості до 500 метрів.

Погода у Вінниці


Схід сонця у цей день у Вінниці буде спостерігатися у 07:53, а захід можна побачити у 16:38.

У цей день вшановується пам'ять святого пророка Малахії. За народним повір'ями, лише у цей день можна напоумити одержимого меланхолією. І якщо зараз меланхолійність вважається рисою характеру, то у минулі часи це вважалось душевною хворобою.

Якщо у цей день на небі з'являлася біла велика хмара, це віщувало заметіль і завірюху. Погода на Малахію вказує, якою буде погода у березні.

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа , синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще