Вінниця 28 грудня дочекається снігу, який у цей день випаде у переміш із крижаним дощем. Хмари на весь день окупують небо, не розходячись ні на хвилину, повідомляють на сайті Sinoptik.

Повітря у суботу в Вінниці прогріється найбільше-до 2 градусів тепла, вночі незначно знизиться до 1 градуса морозу.

Найтепліше у Вінниці 28 грудня було в 1983 році, тоді прогрілося майже до 7 градусів вище нуля. Найхолодніше було в 1986 році, тоді морози досягли 26 градусів нижче нуля.

Погода в Україні 28 грудня, Укргідрометцентр

Свої іменини 28 грудня святкували Елевферии. Вважалося, що в цей день можна дізнатися, якою буде погода у березні. Якщо лив дощ, то і весь березень дощитиме. Якщо стояв туман, березень буде вологим і теплим. А якщо сонце світило – весна буде ранньою, без дощів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Якщо з ранку тримався сильний мороз, а надвечір раптом відчутно теплішало, то основні морози ще попереду, розслаблятися не варто. Якщо хмари збилися в одну купу і «зачаїлися» в небі, то незабаром погода зіпсується остаточно. З лісу чути крики сови – наближається заметіль. Якщо вночі небо вкрите яскравими зірками – чекайте морозів.

Нагадаємо, що к Нового року триматиметься плюсова температура, а вже в день свята стовпчик термометра впаде до -4 -2 градусів.

Як повідомляв портал Знай.uа на горі Піп Іван у Карпатах вже випало кілька сантиметрів снігу на радість любителям гірничо-лижного сезону.

Також портал Знай.uа писав, що перед новорічними святами в Україну прийдуть їхні традиційні атрибути — мороз і сніг.