У Вінниці американця з "Азова", якого звинувачують у вбивстві двох людей похилого віку, суд відправив під домашній арешт.

Про це повідомляє "Судова влада України".

Американця з "Азова" Крейга Ленга Вінницький апеляційний суд відправив під домашній арешт. В Америці його підозрюють у вбивстві літньої пари, якій військовослужбовець обіцяв продати зброю.

Крейг Ленг Фото: Радіо Свобода


Варто відзначити, що на початку жовтня Ленга заарештували в Україні для екстрадиції в США. Цілодобовий домашній арешт Вінницький суд призначив американцеві, який як доброволець воював на Донбасі до 3 лютого 2020 року.

Крейг Ленг Фото: Радіо Свобода

Цим рішенням суд скасував постанову утримання американця під вартою до 3 лютого 2020 року.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, що Вінницький суд розглядає питання про екстрадицію в США американського добровольця Крейга Ленга, який воював на Донбасі на стороні.

Як передавав Знай.uа , усміхнений Сенцов підкорив київський театр: "Спасибі, що з нами".

Крім того, Знай.uа писав про те, що Порошенка засудили за обіцяні мільйони викривачам ворогів Гонтарєвої.