У Вінниці трапився справжній транспортний колапс. Практично у всіх районах міста рух транспорту було ускладнено, й містянам довелося годинами стояти в заторах.

Про це повідомляє інформаційний портал "20 хвилин",

У вівторок, 24 грудня у Вінниці вже в обідній час почалося ускладнення руху. По Хмельницькому шосе і на Магістратській, що веде до Київського мосту, не можна було вільно проїхати.

ДТП у Вінниці


Через деякий час з'явилася інформація про те, що сталося ДТП біля західного автовокзалу. Фура знесла рекламний щит, який висів над дорогою. Рух з обох сторін заправки БРСМ, де й сталася аварія, перекрили на кілька годин.

У цей час вся Вінниця вже стояла в заторах. Тролейбуси зупинялися кожні кілька метрів. Люди не витримували в просто шли додому пішки. Транспорт з боку залізничного вокзалу також рухався повільно. Потім з'явилася інформація про те, що на у місті сталося ще кілька аварій. Люди обговорювали ситуацію, що склалася і кожен повідомляв про все нову і нову аварію.

Затори у Вінниці


За даними патрульної поліції, у вівторок зареєстрували 33 аварії по місту і ще 5 — на окружній. Через це у місті й утворилися такі затори.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що на Львівщині сталася смертельна ДТП, вантажівка розчавила легковик.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові сталося страшне ДТП. Відомо, що п'яний водій влетів у натовп, який на той момент знаходилися на місці іншої аварії.

Також портал Знай.ua писав, що відомий харківський журналіст Ігор Кравцов потрапив в аварію на околиці міста.