У Вінниці сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Нічний дощ до ранку ослабне. Удень на деякий час він припиниться, а ввечері може піти знову.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у вівторок, 24 грудня вологість повітря у Вінниці складе від 91 до 100%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +7 до +9 градусів.

Схід сонця у цей день у Вінниці буде спостерігатися у 07:57, а захід можна побачити у 16:13.

Погода у Вінниці

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У цей день вшановується пам'ять преподобного Данила Стовпника. У наших пращурів була традиція у цей день запалювати лампадку, нібито "додаючи в пітьмі доброго світла і прохаючи сонце зійти на землю, спалахнути і відігнати нечисті сили".

Погоду 24 грудня також визначали за променям сонця: якщо вони тягнуться вгору, то очікували холодів, а якщо стелились вниз, потрібно було готуватись до хурделиці.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку.

Також Знай.ua писав, став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Знай.ua писав, від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти.