У Вінниці студенти намагалися вкрасти бронзового кота.

Про це повідомляє інформаційний портал "Аsp".

У середу, 27 листопада, Вінницький міський суд області визнав винних двох студентів, які намагалися пошкодити бронзову скульптуру у вигляді кота на місцевому Київському мосту. Їм обвинувачують за статтею 173 ст. Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство).

У Вінниці студенти намагалися вкрасти бронзового кота

Суд назначив правопорушникам стягнення у виді штрафу в розмірі 119 гривень (7 неоподаткованих мінімумів доходів громадян).

У судовому засіданні правопорушники щиро каялися, запевняли суд, що більше такого не повториться та разом з тим, пояснили, що хотіли сфотографуватися зі скульптурою кота, але не мали наміру її ламати.

Нагадаємо, що на Івано-Франківщині планують відкриття Парку льодовикового періоду.

Як повідомляв портал Знай.uа, скульптуру дніпровського майстри показали на одній з найбільших міжнародних виставок в Сіднеї.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що місце на бульварі Тараса Шевченка, де колись стояв пам'ятник Володимиру Леніну, перетворилася на майданчик для художніх інсталяцій.