Страшна трагедія сколихнула Вінниччину - співробітник правоохоронних органів вбив чоловіка за те, що той не відмовився бути понятим при вилученні боєприпасів.

Про це інформує прес-служба ДБР, передає Politeka.

Деталі історії вражають: після того, чоловік відмовився від пропозиції старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Київського відділення поліції Вінницького відділу поліції ГУ НП області бути понятим, оскаженілий коп ударив його кулаком в обличчя.

Коп ударив чоловіка в обличчя, фото: Рoliteka

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Удар був такої сили, що потерпілий впав на землю і вдарився головою об асфальт. Від отриманих ушкоджень нещасний помер в лікарні, не приходячи до тями.

Наразі обвинувальний акт стосовно поліцейського, якого звинувачують у перевищенні своїх службових повноважень, що призвели до смерті людини, направлений до суду.

Перевертню у погонах загрожує позбавлення волі на строк від семи до 10 років з позбавленням права обіймати посади на строк до трьох років.

Нагадаємо, сезонний спалах небезпечної інфекції підкосив 150 тисяч українців, і це тільки за тиждень.

Як повідомляв портал Знай.uа, лікарі знайшли новий підступний вид паразита.

Також портал Знай.uа писав, що популярна і авторитетна українська телеведуча, яка зараз займається проектом "ТСН. Тиждень", Алла Мазур нещодавно зізналася, що хвора на рак.